Speelweek 2014


 
Dit jaar is de Speelweek helemaal in het thema van Winter Wonderland, waarmee Capelle – West... lees meer!

Zomerkamp 2014: Showbizz!Dit jaar gaan we op zomerkamp in Amerongen met als thema "Showbizz"! Volg ons live op de zomerkamppagina! 

Ronde van West 2014De 7e editie van de Ronde van West vindt plaats op dinsdagavond 26 augustus 2014. Bent u al ingeschreven? Klik hier!

Nieuws

Haakcafé Capelle

Kun je nog haken ?
Haak dan mee !


Vanaf dinsdag 20 mei 2014 is er elke dinsdag van 10 tot 12 uur een haakcafé in Buurtcentrum Capelle-West.
Kom gezellig langs en neem je haakwerk mee !
Wissel patronen en ideetjes uit met een kop koffie erbij.
 
Entree € 1,50, koffie en thee gratis.

Kun je niet haken ?
Dan is dit de gelegenheid om het te leren !

Neem een haaknaald en een bolletje katoen/wol mee en voor je het weet kun je haken.

Tot dan, Wilma (06-48245295) en Yasmin (06-11792324).

P.S.: Bij genoeg animo is het in de toekomst mogelijk workshops te volgen.

SPEELWEEKkaarten

De speelweek zal dit jaar gehouden worden van maandag 25 t/m vrijdag 29 augustus. We hebben plaats voor 250 kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het thema van de speelweek 2014 is Winter Wonderland. 

De voorverkoop van de speelweekkaarten start op maandag 16 juni a.s 07.00 uur bij ons vaste verkoopadres Tabakshop West aan de Doormanstraat. MAAR LET OP!!! Net als vorig jaar zullen er niet meer dan 4 kaarten per persoon worden verstrekt, wilt u er meer dan zult u na het aanschaffen van deze 4 kaarten gewoon weer achter in de rij moeten aansluiten. Niet nieuw, maar wel streng: zonder pasfoto kunt u niet inschrijven! Heb daar dus erg in anders komt u voor niets!

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Gezocht!

Beste mensen,

Al jaren organiseren wij, de buurtgroep Capelle West, met veel plezier diverse activiteiten. Denk hierbij aan de speelweek, Sinterklaasintocht, Ronde van West, Santa Run enz.

Nu hebben we gelukkig een groot aantal vrijwilligers die deze activiteiten mogelijk maken maar uiteraard zijn nieuwe vrijwilligers altijd van harte welkom. Zeker vrijwilligers die ideeën hebben voor nieuw op te zetten activiteiten.

Binnen de groep vrijwilligers hebben wij een aantal mensen die zijn opgeleid tot verkeersre-gelaar bij evenementen. Deze mensen moeten wij hebben omdat dat verplicht is bij activitei-ten zoals bijvoorbeeld bij de Ronde van West. Dit een vergunningsvoorwaarde van de ge-meente. De buurtgroep is echter op dit moment dringend op zoek naar een aantal nieuwe verkeersregelaars. De opleiding hiervoor is niet moeilijk en is thuis op de computer te volgen bij de Stichting Verkeersregelaars Nederland. Nadat het programma is doorlopen volgt er een klein examen. Ook het examen wordt afgenomen via de computer.

Lees meer: Gezocht!

BingoOoOO!

We hebben er weer zin in! Mooie prijzen en een hoop draaiende ballen tijdens de Bingo-avonden van onze Bep.

Zaal buurthuis open: 19.30
Start van bingo: 20.00

De data:
14 februari
21 maart
18 april
23 mei
5 september
10 oktober
14 november
12 december

Klaverjassen

We gaan het negende jaar weer vervolgen op zaterdagavond 8 maart 2014.

De afgelopen 8 jaar werd rond het begin van de lente, de zomer, de herfst en de winter, op zaterdagavond een kaart avond georganiseerd. Consumpties zijn betaalbaar, de koffie/thee is gratis, het is gezellig, er wordt NIET gerookt en er is altijd iets hartigs te knabbelen. 

De zaal is open om 19.30 uur en de avond is altijd rond 23.00 uur afgelopen.

Het concept blijft hetzelfde, elke avond is er een jaargetijde winnaar en op de laatste avond tevens een jaar winnaar die met leuke prijzen naar huis keert. Kunt u een bepaalde avond niet, dan krijgt u voor uw jaartotaal, het op die avond laagst behaalde punten aantal bijgeteld. U blijft dus altijd in de race voor de overall competitie.

Lees meer: Klaverjassen

Buurtkrant in uw mailbox?

Ontvang iedere twee maanden onze buurtkrant automatisch in uw mailbox.

Laatste buurtgroepnieuws

Het weer

Weersverwachting
Capelle-West
Meer weer in Capelle aan den IJssel

Buienradar