Eieren zoekenWe gaan weer eieren zoeken op tweede paasdag (21 april). Ben jij ook zo'n speurhaas? Doe dan mee!

Koningsdag"De dag die je wist dat zou komen" wordt op 26 april gevierd rondom ons buurtcentrum. Lees hier meer!

MeivakantieIn de meivakantie terug van weggeweest: de BINGO! Dat niet alleen... we gaan ook naar het Plaswijckpark! Klik hier!

Buurtgroepnieuws

SPEELWEEKkaarten

De speelweek zal dit jaar gehouden worden van maandag 25 t/m vrijdag 29 augustus. We hebben plaats voor 250 kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het thema van de speelweek 2014 is Winter Wonderland. 

De voorverkoop van de speelweekkaarten start op maandag 16 juni a.s 07.00 uur bij ons vaste verkoopadres Tabakshop West aan de Doormanstraat. MAAR LET OP!!! Net als vorig jaar zullen er niet meer dan 4 kaarten per persoon worden verstrekt, wilt u er meer dan zult u na het aanschaffen van deze 4 kaarten gewoon weer achter in de rij moeten aansluiten. Niet nieuw, maar wel streng: zonder pasfoto kunt u niet inschrijven! Heb daar dus erg in anders komt u voor niets!

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Eieren zoeken

Stichting Buurtgroep Capelle-West organiseert: EIEREN ZOEKEN
Aanvang: Tweede Paasdag (21 april) om 10.00 uur

Deelname tot 10 jaar is gratis.
Uiteraard met Paasontbijt voor ouders en deelnemers. 

Alles in en rond het buurthuis.

Koningsdag

KONINGSDAG
26 april 2014
rondom ons Buurtcentrum “Capelle-West”

LAWAAIOPTOCHT
08:45 – 09:30 uur
o.l.v. muziekkorps Tamboer,- Trompetter & Majorettekorps JULIANA uit Schiedam prijsjes voor de leukste outfit of versierde fiets

SPELLENKERMIS & KNUTSELEN
09:30 – 12:00 uur
Gratis bij inlevering van een volle spellenkaart: bonnetjes voor broodje knakworst, limonade, grabbelton, touwtjetrekbak en rad van avontuur

VERTREK MOTORRIT
10:00 uur

Meivakantie

DONDERDAG 1 MEI 2014
BINGO
Tijd: 13:30 tot 15:30 uur
Kosten: €1,00 incl. limonade & lekkers
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
    
DONDERDAG 8 MEI 2013
PLASWIJCKPARK
Verzamelen Buurtcentrum: 09:30 uur
 Vertrek met bus: 09:45 uur
 Terug: tussen 16:00-16:30 uur
 Kosten: € 5,00 p.k.
 Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Neem zelf eten, drinken en wat lekkers mee!
TIP! Neem ook een handdoek mee, er zijn aardig wat waterspelletjes!!!
 
Opgeven (alleen voor Plaswijckpark) bij RIA DE SNOO  -  010-4585415 -  tot vrijdag 2 mei, na 10:00 uur pas bellen!

Braderie

Stichting Buurtgroep Capelle-West en Winkeliersvereniging Capelle-West organiseren weer de jaarlijkse kinderrommelmarkt / braderie
 
zaterdag 17 mei 2014

Voor de rommelmarkt kunt u kramen huren of een kleedje reserveren bij Bep Sluiter: 010-4512048. Voor deze kleedjes / kramen geldt: alleen 2e hands spullen op de kleedjes mag alleen kinderspeelgoed aangeboden worden. Wees er snel bij want vol is vol!


START VERKOOP LOTEN
Tijdens de braderie start stichting Buurtgroep Capelle-West met de verkoop van de loten voor de zomerspeelweek! Hiermee maakt u weer kans op fantastische prijzen! Uiteraard kunt u ons na de braderie ook aan huis verwachten voor de verkoop van de loten. 

Tot ziens op de braderie!

Gezocht!

Beste mensen,

Al jaren organiseren wij, de buurtgroep Capelle West, met veel plezier diverse activiteiten. Denk hierbij aan de speelweek, Sinterklaasintocht, Ronde van West, Santa Run enz.

Nu hebben we gelukkig een groot aantal vrijwilligers die deze activiteiten mogelijk maken maar uiteraard zijn nieuwe vrijwilligers altijd van harte welkom. Zeker vrijwilligers die ideeën hebben voor nieuw op te zetten activiteiten.

Binnen de groep vrijwilligers hebben wij een aantal mensen die zijn opgeleid tot verkeersre-gelaar bij evenementen. Deze mensen moeten wij hebben omdat dat verplicht is bij activitei-ten zoals bijvoorbeeld bij de Ronde van West. Dit een vergunningsvoorwaarde van de ge-meente. De buurtgroep is echter op dit moment dringend op zoek naar een aantal nieuwe verkeersregelaars. De opleiding hiervoor is niet moeilijk en is thuis op de computer te volgen bij de Stichting Verkeersregelaars Nederland. Nadat het programma is doorlopen volgt er een klein examen. Ook het examen wordt afgenomen via de computer.

Lees meer: Gezocht!

Pagina 1 van 2

Buurtkrant in uw mailbox?

Ontvang iedere twee maanden onze buurtkrant automatisch in uw mailbox.

Laatste buurtgroepnieuws

Het weer

Weersverwachting
Capelle-West
Meer weer in Capelle aan den IJssel

Buienradar