Buurtcentrum

Vrijwel alle activiteiten van de BCW vinden plaats in of rond het buurtcentrum. Het buurtcentrum aan de Willem Barentszstraat 3 deelt de BCW met de Buiten Schoolse Opvang van de stichting IJsselkids.In dit gebouw heeft de BCW de beschikking over een aantal zalen en een grote activiteitenzaal. Deze zalen zijn tegen een vergoeding te huur voor organisaties die beroepsmatig activiteiten ontplooien.

Verhuur maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag vanaf 19.00 uur

(in overleg ook op andere tijden of op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur)Voor verhuur van de zalen voor vergaderingen / workshops van maandag t/m donderdag gelden de onderstaande tarieven, gesplitst per zaal:  

ZaalPersonenTijdVergoeding
Groot  max. 100 1 uur€ 30,- 
  1,5 uur€ 45,-
  etc 
Kleinmax. 251 uur€ 20,-
  1,5 uur€ 30,-
  etc 

Voor alle verhuur geldt dat uw aanwezigheid (moment van binnenkomst t/m vertrek) wordt doorberekend in eenheden van 30 minuten. Deze vorm van verhuur kan alleen aangeboden worden indien voor die datum en tijd een vrijwilliger bereid gevonden is om toezicht te houden. 

Contact
Voor meer informatie omtrent mogelijke vrije uren/dagdelen voor vergaderingen / workshops kunt u een mail sturen naar:  verhuur@buurtgroepcapellewest.nl.

Informatie: Iet Oostlander-Leeflang.