Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sint Maarten

11 november 2020 @ 18:30 - 19:30

Op woensdagavond 11 november vanaf 18:30 uur willen wij Sint Maarten vieren in de wijk.

Het is de  bedoeling dat kinderen t/m 10 jaar met een lampionnetje door de wijk gaan en een liedje van Sint Maarten zingen… en daarmee snoepjes bij u aan de deur verdienen!

Vertrek vanaf het buurthuis aan de Willem Barentszstraat 3
18:30-18:45:   Uitreiking van lege snoepzakjes
18:30-19.30:   O.l.v. ouders lopen de kinderen door de wijk heen

Net als vorig jaar, willen we ook dit jaar weer Sint Maarten vieren in de wijk. Wij vragen aan de ouders om zelf met de eigen kinderen de routes mee te lopen, er lopen in principe geen vrijwilligers van de Buurtgroep mee. De aanbelhuizen zijn herkenbaar aan een lampion bij de deur, u zult tevens een lijstje met adressen meekrijgen.

In verband met de op dit moment geldende coronamaatregelen, zullen de kinderen na uitdelen van het lege snoepzakje bij het Buurthuis meteen vertrekken. Verder willen wij u vragen om tijdens het lopen en bij het aanbellen bij de huizen de coronamaatregelen in acht te nemen. In verband met de coronamaatregelen zal er dit jaar na afloop geen chocomel bij de vuurkorf zijn. Het programma is uiteraard onder voorbehoud, mochten de coronamaatregelen wijzigen, dan kan ook het programma wijzigen.

Tijdens de tocht willen we graag aanbellen bij huizen waar de kinderen in ruil voor het zingen van een liedje iets lekkers krijgen. Daarvoor zoeken wij nog aanbelhuizen. Als u zich aanmeldt als aanbelhuis dan zorgt de Buurtgroep voor snoep en een lampion om bij de voordeur op te hangen.

De straten die wij in eerdere jaren onder andere aandeden, en waar wij ook dit jaar weer aanbelhuizen zoeken, zijn bijvoorbeeld: Van Speykstraat, Banckertstraat, Jan de Geusrede en Jan van Kanrede.

Woont u in deze straten, of woont u op de route (bv. Dorus Rijkersrede, Bas de Blokrede, Jan van Galenstraat, Olivier van Noortstraat etc.) doe dan mee!

Opgeven als ‘aanbelhuis’ graag voor 2 november a.s. bij:
Anja Korink       010-4471182  anja.korink@ziggo.nl
Anne Veenhof      010-4425642  benanne@veenhof.biz

Gegevens

Datum:
11 november 2020
Tijd:
18:30 - 19:30

Locatie

Buurthuis Capelle West
Willem Barentszstraat 3
Capelle aan den IJssel, Nederland 2901 BG Nederland
+ Google Maps