Fietspuzzeltocht – Verslag

Fietspuzzeltocht i.h.k.v. 40 jaar st. Buurtgroep Capelle-West
zaterdag 15 juni 2019.

Op zaterdag 15 juni organiseerde de stichting Buurtgroep Capelle-West een fietspuzzeltocht i.h.k.v. haar 40 jarig bestaan.

Vanaf 13.00 uur kon er gestart worden. Voor elke deelnemer had de organisatie voor onderweg een zakje klaar gemaakt met een flesje water, een krentenbol, een banaan en de route- en vragenlijst. Ook had de organisatie voor E.H.B.O. gezorgd.

De fietspuzzeltocht ging door de wijken Capelle-West, Middelwatering, Oostgaarde, Schollevaar, stukje Kralingen (gemeente R’dam) en Fascinatio.

Na afloop van de fietspuzzeltocht verzamelden de deelnemers zich weer in het buurthuis en werden de ingevulde vragenlijsten nagekeken. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog geruime tijd nagepraat.

Voor de goede oplossingen van de fietspuzzeltocht waren 3 prijsjes beschikbaar. Als 1e eindigde Linda Rook, als 2e Jeannette Stolk en als 3e Ineke de Vlaming.

De deelnemers verzochten de organisatie om volgend jaar weer een fietspuzzeltocht te organiseren. Een teken dat zij het naar hun zin hadden.

De organisatie kan kijken op een geslaagde fietspuzzeltocht. Enig minpuntje was het aantal deelnemers. Bijzonder was dat alleen vrouwen aan de fietspuzzeltocht hebben meegedaan. Misschien speelde de damesvoetbal-wedstrijd tussen Nederland en Kameroen een rol?

Namens de st. Buurtgroep Capelle-West
Bep en Rob Sluiter en Hans Schenk