Speelweek

Beste buurtbewoner,

De vergaderingen voor de komende speelweek zijn weer gestart. Er wordt door vele vrijwilligers alweer hard gewerkt om een knallend programma neer te zetten. Dit jaar vindt de speelweek van stichting Buurtgroep Capelle-West plaats van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2020. De voorverkoop van de speelweekkaarten start eind mei of begin juni. Er is slechts één verkooppunt voor deze kaarten en dat is bij Tabakshop West aan de Doormanstraat 56 te Capelle-West. Alleen kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan de speelweek. De exacte datum, het inschrijfformulier en meer informatie hierover tref je aan in onze volgende buurtkranten.

Met veel plezier mogen wij al wat verklappen over de speelweek van 2020, namelijk het thema! Dit jaar zal het thema van de speelweek zijn: OP DE CAMPING

Het brainstormen over de bouw, verven en inrichten van de hut kan dus nu officieel gaan beginnen!

Door de jaren heen is ons logistieke proces op de maandagochtend versneld. Dit heeft de afgelopen jaren geresulteerd in momenten op de maandagochtend waarop iedereen aan het wachten was op de officiële opening van 10:00 uur. We kunnen dus eigenlijk eerder starten met de opening en het bouwen . . . .

Dat gaan we aankomende speelweek dan ook doen!

Wij hebben er al zin in! Jullie ook?

Voor aanvullende informatie over de speelweek kun je terecht bij de organisatie van de speelweek. Je kunt je vragen ook mailen naar: speelweek@buurtgroepcapellewest.nl.

Met vriendelijke groet,

Berry Hagendijk & Lindsey van der Stel

Coördinatoren algemeen & dag van de speelweek 2020