Zomerkamp

Zomerkamp ouders kunnen op de volgende link drukken om naar login pagina te gaan: www.buurtgroepcapellewest.nl/zomerkamp/zomerkamp-ouder


Sponsoren 2019

Zomerkamp 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: 

 

 


Al 37 jaar starten in januari onze voorbereidingen voor het zomerkamp en per vergadering krijgt het programma steeds meer vorm. Elk jaar verzinnen we een thema voor de week en proberen we de activiteiten zoveel mogelijk te laten aansluiten op dat thema. Zonder het hele programma te verklappen, is een zomerkamp natuurlijk    niets zonder de topactiviteiten zoals, onder andere zwemmen, de bonte avond, de disco, winkelen en kampvuuravond.

Er gaan dit jaar weer 40 meisjes/jongens en 13 begeleiders mee.

Het zomerkamp 2019 is helemaal vol en er staan zelfs 10 kinderen op de reservelijst. Deze meisjes en jongens zijn er zeker van dat ze in 2020 mee kunnen.

De begeleiders zijn : Thimo Schoonenbeek, Lindsey v.d. Stel, Ria de Snoo, Jennifer Verhagen, Bep Sluiter, Daniëlle Jongeneel, Arne Peterse, Joop Dorst, Jeroen van Eijk, Berry Hagendijk, Hans Veenhof, Leon Tikkel en Iet Oostlander-Leeflang.

In januari hebben we al een accommodatie gehuurd voor 2020, te weten:

De Ganzenhof in Bladel.

Langs deze weg wil ik alvast de mensen bedanken, die ons helpen met het in- en uitladen van de vrachtwagen, bij het buurtcentrum en bij de accommodatie in Wekerom. Zonder mensen te kort te doen, wil ik in ieder geval Johan van Dam noemen. Hij rijdt ook dit jaar weer met de vrachtwagen van de Jong-Grauss Transport BV onze fietsen en materialen van en naar het kamphuis.

 

Namens het zomerkampteam, Iet Oostlander-Leeflang